Een dubbellandgoed in de Hof van Twente

Nijenhuis en Westerflier

In het zuidwesten van Twente liggen aan weerszijde van het 'stedeke' Diepenheim twee landgoederen met bijbehorende buitenplaatsen. Nijenhuis is een parkachtig landgoed met kleinschalig coulissenlandschap, Westerflier is grootschaliger en meer agrarisch van karakter. De landgoederen worden als één geheel beheerd. Op deze website vindt u alles wat u wil weten over dit dubbellandgoed. Lees meer...


Mededelingen

Natuurbegraven op het Westerflier

Sinds een aantal jaar biedt Natuurwens u de mogelijkheid uw urn te begraven in een prachtig oud bos op Het Westerflier.

> Lees meer...

Organisatoren, opgelet!

Wilt u een activiteit organiseren op het landgoed? Dat kan, maar er gelden wel enkele voorwaarden. Lees tips en regels voor organisatoren van evenementen zoals wandel-, fiets- of mountainbiketochten, oldtimer rally's, speurtochten of klootschietwedstrijden.

> Lees meer...

Paden voor fietsen afgesloten

Een paar paden op Nijenhuis en Westerflier zijn afgesloten voor fietsers om aanrijdingen en schade te voorkomen.

> Lees meer...

Natuurbegraven op Het Westerflier

Natuurwens

Sinds een aantal jaar biedt Natuurwens u de mogelijkheid uw urn te begraven in een prachtig oud bos op Het Westerflier, vlakbij de historische uitspanning De Viersprong. U bent gegarandeerd van eeuwige grafrust en eeuwigdurend beheer en onderhoud van het bos door onze bosbeheerders. Wilt u de sfeer proeven van het prachtige natuurgebied? Vraag dan een informatieve wandeling aan en de gastheer en gastvrouw van Natuurwens laten u graag de mooiste plekken zien.

> Bezoek de website van Natuurwens voor meer informatie...

> Vraag een informatieve wandeling aan...